Aregala Latin Amerika’da kurulan bir gastronomi derneğidir. Derneğin 33üye ülkesi vardır.. Chef Seyfi Erşahin başkanlığında 10 usta aşçıdan oluşan bir ekip ile Türkiye Aregala’nın üye ülkelerindendir. Aregala Türkiye gastronomi federasyonunun Türkiye direktörü olarak ekibimize bağlı bölge temsilcilikleri ve bunlara bağlı alt birimler oluşturularak üye kaydı yapılacaktır. Bölge temsilcilikleri kendi içlerinde bir başkan ve başkan yardımcısı seçerek yeni birer ekip oluşturacak ve bu ekiplere istenilen miktarda üye alabileceklerdir.
AREGALA TÜRKİYE YURT GENELİNDE TEMSİLCİLİKLER OLUŞTURUYOR
Bölge temsilcilikleri şehirler bazında( İSTANBUL İZMİR BURSA ANKARA ANTALYA ESKİŞEHİR MUGLA ÇANAKKALE VS ) Gibi şehir merkezli olacaktır. Ancak İstanbul, Antalya, Muğla, İzmir gibi turizm potansiyeli fazla olan bölgelerden birden fazla bölge temsilcilikleri oluşturulacak ve oluşturulan her yeni yönetim birimi Aregala Türkiye Direktörlüğü onayı ile gerçekleşecek. Tüm çalışmalar yurt içi ve yurt dışındaki faaliyetlere yönelik olarak koordineli olarak yürütülecek.. Tüm meslektaşlarımıza çalışmalarında başarılar dileriz
Aregala Türkiye’nin 11 kişilik ekibi Peru’da yapılacak yarışmada Türkiye’yi temsil edecek. Aregala Türkiye Takımı İsim Listesi: Seyfi Erşahin (Başkan), Sevda Özkara (Sekreter), Ümit Uçar, Esra Binici, Hayati Doğan, Peyami Yıldız, Ahmet Çetin, Kadir Solak, İskender Halil Karasu, Sefer Yapısı, Ayşegül Cevizli.
Seyfi Erşahin: Aregala Türkiye Direktörü
Sevda Özkara: Aregala Türkiye-Genel Sekreter