Malzeme Listesi
Sıcak şarap yapımı için, orta derecede kırmızı şarap kullanın.
Şeker yerine bal da kullanabilrisiniz.
Malzemeleri olabildiğince bütün halde kullanır iseniz servis yaparken olabildiğince berrak bir renk elde edersiniz.
Eğer alkol miktarını arttırmak isterseniz votka ekleyebilirsiniz. Bütün malzemeleri tencereye alıp kısık ateşte kaynatılıp süzülür.
- 8 Adet Karanfil
- 1 Tane elma
- 1 Şişe Kırmızı Şarap
- 1 Adet Limon
- 1 Adet Portakal
- 7 Yemek Kaşığı Esmer Şeker
- 3 Adet Çubuk Tarçın
- Yarım Çay Bardağı Kuru Üzüm
Sıcak şarap yapımı için, orta derecede kırmızı şarap kullanın.
Şeker yerine bal da kullanabilrisiniz.
Malzemeleri olabildiğince bütün halde kullanır iseniz servis yaparken olabildiğince berrak bir renk elde edersiniz.
Eğer alkol miktarını arttırmak isterseniz votka ekleyebilirsiniz. Bütün malzemeleri tencereye alıp kısık ateşte kaynatılıp süzülür.